Hopp til innholdet

Våre 5 webtips

1

Bruk Wordpress!

Wordpress er en brukervennlig plattform, spesielt for nybegynnere. Et godt og oversiktlig redigeringsverktøy gjør det enkelt for deg å redigere. Det er nesten like lett som å publisere på Facebook!
2

Få bygd egen designmal

Det finnes et hav av ferdig utviklede designmaler til Wordpress på nettet. Men vi anbefaler på det sterkeste og få utviklet en unik mal til din bedrift. Dette i hovedsak for å spare seg for problemer i fremtiden. Med en egen utviklet designmal, så vil utvikleren av malen kjenne til all koden, og kan enkelt gjøre korrigeringer hvis det trengs f.eks. ved oppdateringer av Wordpress.
3

Bruk bilder

Du har sikkert hørt begrepet at "et bilde sier mer enn tusen ord". Dette gjelder også på web. MEN, det er selvsagt viktig at det er gode bilder. Når jeg sier gode bilder, mener jeg både at oppløsningen er god, og at bildet er fototeknisk bra.
4

Ikke skriv for mye

Folk er late, og gidder vanligvis ikke lese lange avhandlinger med mindre det er noe som de er spesielt interessert i. Kort derfor ned tekst, og bruk heller en "Les mer"-knapp hvis det er lengere tekst som er for spesielt interesserte.
5

Hold ting enkelt

Mitt siste råd er så enkelt som "Keep it simple!", ikke kompliser mer enn nødvendig!
Reintag

Tanabru Næringspark
Ringveien 2b
9845 Tana