Hopp til innholdet

Ny nettside i Wordpress!

Vi lager moderne, mobilvennlige nettsider!

Å utvikle en god nettside er en prosess. Du har kanskje gjort deg opp noen meninger om hvilke bilder og innhold som presenterer din bedrift på god måte, men er usikker på hvordan du går videre herfra for å utvikle din nettside? Vi kan bistå deg med hele prosessen fra idé, design, utvikling, søkemotoroptimalisering til lansering av ny nettside til din bedrift!

Vi i Reintag AS bruker kun WordPress når vi utvikler, dette fordi det skal være enkelt og fleksibelt for deg å bruke når nettsiden er ferdig.

Idé

Vi starter alltid prosessen med å ta et møte med din bedrift, der vi går igjennom deres idé-er, ønsker og tanker om bedriftens nye nettside. Etter dette setter vi oss ned og sorterer ned idé-ene som fremkom på møtet og setter opp en plan for prosessen.

Design

Hvordan nettsiden skal se ut kan være en utfordring å bestemme seg for. Vi har lang erfaring med dette, og kan komme med kompetente råd på hvordan det er lurt å utforme nettsidene. Om bedriften har en grafisk profil med logo, farger, skrifttyper etc. så tar vi selvsagt hensyn til dette når vi utformer dine nye nettsider.

Utvikling

I denne delen av prosessen blir alt det tekniske av nettsiden utført. Vi setter opp alle våre nettsider med publiseringsverktøyet WordPress.. Dette gjør vi for at det skal være enkelt for deg/dere som kunde å redigere nettsiden i ettertid. Så utvikler vi et unikt «theme» til din/deres WordPress installasjon, i denne vil ditt design ligge. I ditt/deres «theme» vil det være definert ulike sidevisninger for f.eks. nyhetslistning, galleri, kontaktside osv.

Søkomotoroptimalisering

SEO eller søkemotoroptimalisering handler i all hovedsak om å tilrettelegge sånn at en nettside rangerer høyere i søkemotorer som type Google eller Bing. Er det et sted du ikke har råd til å bli oversett, er det i Google. For at nettopp din nettside skal klatre til topps i organisk søk, må du gjøre en god jobb med søkemotoroptimalisering (SEO).

Søkemotoroptimalisering kan du lese om her.

Lansering

Når nettsiden er ferdig produsert, vil vi bistå med å lansere den på ønsket domenenavn. Vi setter også opp Google Analytics slik at du kan følge med på trafikken etter lansering.

Reintag

Tanabru Næringspark
Ringveien 2b
9845 Tana