Hopp til innholdet

Nettbutikk

Vi leverer sømløse nettbutikker bygget på WooCommerce.

I en nettbutikk-prosess så bruker vi de samme prinsippene; Idé, design, utvikling, søkemotoroptimalisering og lansering som i en Nettside-prosess. Hovedforskjellen mellom en nettside- og en nettbutikk-prosess er at vi en nettbutikks-prosess i tillegg legger til rette for WooCommerce.

Nettbutikk i WooCommerce

Nettbutikk i WooCommerce er per i dag verdens mest brukte nettbutikkplattform. Grunnen til det ar at den en brukervennlig og gir sluttkunde stor fleksibilitet i bruk ved overlevering og videre utvikling. I dag brukes nettbutikk i WooCommerce av små oppstartselskaper og store nasjonale og internasjonale kunder.

Betalingsløsning

Å ha en enkel og rask betalingsløsning som endel av nettbutikken er essensielt for å lykkes med drift av nettbutikk. Vi kan tilby betalingsløsning med Nets, PayEx, Dibs, Klarna, Vipps, Bambora og Apple Pay. Tar du kontakt med oss kan du være trygg på at vi guider deg til rett løsning.

Etter lansering

Det å sette opp en nettbutikk eller et nettside kan virke enkelt og greit, men det stopper ikke der. Det hjelper ikke ha verdens fineste nettside eller nettbutikk om kundene ikke vet at du eksisterer eller vet hvor de skal lete. Derfor det viktig at du ikke glemmer å gjøre tiltak på siden slik at kunder faktisk finner deg. Dette være seg søkemotoroptimalisering mot det organiske søk eller betalte annonser i Google eller Facebook. Vi har kompetanse på begge deler, så ikke nøl med å ta kontakt.

Reintag

Tanabru Næringspark
Ringveien 2b
9845 Tana