Hopp til innholdet

Om Reintag

Reintag AS ble stiftet i Tana høsten 2019 av Tore Larsen. Reintag har basen sin på Tana bru næringspark.

Reintag startet egentlig i 2014, men da som et enkelpersonsforetak som Tore hadde som i tillegg til fast jobb. Det var først i 2019 at Tore bestemte seg for å satse for fult, og dermed også stifte et aksjeselskap.

Siden oppstart har vi i Reintag hjulpet mange bedrifter i Finnmark til å profesjonalisere sine digitale flater. Vi har bistått bedrifter med blant annet ny nettside, nettbutikk, søknadsportal, søkemotoroptimalisering og generelle IT-tjenester.

Basert på gode erfaringer med å bruke Reintag i et av våre tidligere prosjekter valgte vi å engasjere de til å utvikle nye nettsider for Trivselslaben og Generasjonshagen. Vi er meget godt fornøyd med både samarbeidet, prosessen og resultatet.
- Ulf Holsbø, Trivselslaben

Mange lurer kanskje på hva som ligger bak navnet Reintag. Forklaringen bak navnet er at vi ønsket oss et navn som inneholdt noe faglig, samtidig som vi ville ha tilknytningen til Finnmark og Nord-Norge. Når man bygger opp nettsider som bruker man blant annet det som er kalt for HTML-tagger. Og for at nettsiden skal fungere optimalt så må koden som skrives være ren, altså uten feil.

Dermed hadde vi to ord vi kunne bruke; Ren og Tag. For å få tilknytningen til Nord-Norge som vi ønsket byttet vi ut «Ren» med god Finnmarks dialekt, og dermed ble det «Rein», og da fikk vi dessuten assosiasjon til reinsdyret. Når vi da slo ordene sammen, så ble det; Reinitag.

Reintag

Tanabru Næringspark
Ringveien 2b
9845 Tana